A SON-ART® Program keretében nyújtott támogatások formái, háttere

1. Képzés, oktatás, tanfolyamok - a projekt menedzsment egyedi megállapodások keretében, a felmerülő igény és a mindenkori lehetőségek, valamint az együttműködés szintje szerint készülékkel, anyagiakkal, tudományos irodalommal, technikai dokumentációval - eszközökkel, munkatársai közreműködésével és más lehetséges módokon (pl. külföldi tudományos kapcsolatok, előadók bevonása stb.) támogatja a SON-ART® együttműködő partner ez irányú tevékenységét. A SON-ART® együttműködő partner az egyedi megállapodás megkötéséhez és a támogatás feltételeinek kialakításához megfelelő időben egyeztet a projekt menedzsmenttel a tanfolyamok részleteiről. A projekt menedzsment egyedi megállapodások keretében - megfelelő térítés ellenében - igénybe veheti a SON-ART® együttműködő partner munkatársainak közreműködését új készülékek üzembe helyezését követő helyszíni betanítások alkalmával.

2. Tudományos / kutatási projektek, publikációk, pályáztatás – a projekt menedzsment egyedi megállapodások keretében, a felmerülő igény és a mindenkori lehetőségek, valamint az együttműködés szintje szerint készülékkel, anyagiakkal, tudományos irodalommal, technikai dokumentációval - eszközökkel, munkatársai közreműködésével és más lehetséges módokon (pl. külföldi tudományos kapcsolatok, előadók bevonása stb.) támogatja a SON-ART® együttműködő partner ez irányú tevékenységét. A SON-ART® együttműködő partner az egyedi megállapodás megkötéséhez és a támogatás feltételeinek kialakításához megfelelő időben egyeztet a projekt menedzsmenttel tervezett tudományos programjáról, projektjeinek, pályázatainak tervezett ütemezéséről, a publikációk tervezett megjelentetéséről stb.

3. Rendezvények, kongresszusok – a projekt menedzsment egyedi megállapodások keretében, a felmerülő igény és a mindenkori lehetőségek, valamint az együttműködés szintje szerint készülékkel, anyagiakkal, tudományos irodalommal, technikai dokumentációval - eszközökkel, munkatársai közreműködésével és más lehetséges módokon (pl. külföldi tudományos kapcsolatok, előadók bevonása stb.) támogatja a SON-ART® együttműködő partner ez irányú tevékenységét, részt vesz a fenti rendezvényeken. A SON-ART® együttműködő partner az egyedi megállapodás megkötéséhez és a támogatás feltételeinek kialakításához megfelelő időben egyeztet a projekt menedzsmenttel rendezvényeinek, kongresszusainak tervezett időpontjairól. A projekt menedzsment egyedi megállapodások keretében megfelelő térítés ellenében igénybe veheti a SON-ART® együttműködő partner munkatársainak közreműködését hazai és külföldi rendezvényeken tudományos előadások, készülék demonstrációk és egyéb hasonló jellegű tevékenységek formájában.

4. Referencia, szakvélemény – a projekt menedzsment egyedi megállapodások keretében megfelelő térítés ellenében igénybe veheti a SON-ART® együttműködő partner munkatársainak közreműködését referenciák, szakvélemények készítésénél, a felmerülő igény és a mindenkori lehetőségek, valamint az együttműködés szintje szerint készülékkel, tudományos irodalommal, technikai dokumentációval, munkatársai közreműködésével és más lehetséges módokon segíti a résztvevő partner ez irányú munkáját.

5. Speciális kedvezmények – a projekt menedzsment egyedi megállapodások keretében a felmerülő igény és a mindenkori lehetőségek, valamint az együttműködés szintje szerint egyedi kedvezményeket biztosít a SON-ART® együttműködő partner részére, soronkívül és elsőként tájékoztatja akcióiról, részére a program internetes honlapján [ www.son-art.hu ] díjmentes megjelenési lehetőséget biztosít. A SON-ART® együttműködő partner jogosultságot kaphat a SON-ART® védjegy használatára (SON-ART® Centre, SON-ART® Event, SON-ART® Project stb.).

6. A program keretében nyújtott anyagi és nem anyagi támogatások, a programban való részvétel szintjével arányosan és a programban résztvevőkkel közösen kialakított, egyedi megállapodásokban rögzített feltételrendszerrel kerülnek meghatározásra.

7. A program keretében nyújtott anyagi és nem anyagi támogatások, közreműködések hátterét a Sonarmed Kft. és a Medison gyár garantálja.

8. A programban való részvétel 3 évre szól, amennyiben a felek ettől eltérően nem nyilatkoznak, úgy a lejáratot követően a programban történő részvétel további 3 évvel automatikusan meghosszabbodik.

9. Ha az egyedi megállapodásokban rögzített követelményeknek a programban résztvevő nem tesz eleget, úgy részvétele a programban automatikusan megszűnik.

10. Szerződő felek a program működéséről és annak keretében végzett tevékenységükről tárgyév végén összegzést készítenek.

ESEMÉNYNAPTÁR
<< 2024-07 >>
HKSZCSPSZV
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31